mandag 1. februar 2010

Vakre, lille prinsessa vår

 

Har desverre ikke blitt helt venn med noe redigeringsprogram på den nye datamaskina mi ennå, Photoshop blir for tungt for den snertne lille maskina mi.. Så bildene blir ikke AKKURAT sånn som jeg vil ha dem.. Veggen i bakgrunn ble her to heeelt forskjellige farger.. Skal egentlig være en mellomting, men den plagdes jeg med å finne og fant den heller ikke.. Ennå i allefall..  men lurer på at jeg heretter bruker gammelmaskina når jeg skal fikse bilder, for dette er uholdbart.. :(

Uansett, dette er et veggbilde som jeg har lagd en av de siste dagene. Bildet er tatt av prinsessa når hun var 2 1/2 mnd gammel :) Liker det så godt, hun har så skjønt et uttrykk. Også vet jeg at hun har på en strikket-kjole, som min mamma strikket til meg som baby.  ♥ Sånt er skikkelig stas å bruke.

Lo'en er lagd med bølgepapp som bakgrunn, denne er svertet med en brun stempelsverte og crackle-paint i lys rosa farge. Rosearket i bagrunnen er fra en av de nye Tilda-kolleksjonene og er sååå søtt. (Har svertet det til det ugjennkjennelige til dette prosjektet da) ♥ Ellers har jeg brukt diverse pynt fra diverse produsenter som Melissa Frances, American Craft, Papirloftet, Making Memories osv. Bare spør hvis du lurer på noe :)

Ha en flott dag videre!!

1 kommentar:

Turid sa...

Så lekker denne var! Kom på at jeg har en sånn henger liggende *hurra*
Jeg tror jammen jeg fant inspirasjon til å bruke denne!
Tusen takk!

Hilsen Turid :)