torsdag 4. februar 2010

Leker til glede og besvær

De fleste mødre kjenner seg vell igjen i det, på en eller annen måte.. Kjempe koselig med leker som barna er ordenlig glade i og kan leke med i time etter time, MEN de utgjør gjerne litt frustrasjon innimellom. Leker over alt er virkelig ikke gøy når det er leggetid og ingen har særlig lyst å rydde..


Vi har vært kresne på leketøyet til barna, bare ting av god kvalitet. Heller få ting av god kvalitet enn mange av dårlig kvalitet. Det har vi i grunn gjennomført da og kaster fort ting som går sundt, men.. Det blir uansett mye leker. Jeg finner stadig smartere måter å oppbevare lekene, kasser i stua til Duplo og diverse hyller, kasser og oppbevaringer på rommet. Og guttungen følger systemene, det skal han ha, men rot blir det uansett. :)


Men i fra lek til alvor.. Hehe :) Noen leker er så flotte at de får stå fremme, denne motorsykkelen kjøpte guttungen seg i sommer (Dyreparken), den var vist lagd i Afrika av "søppel". Fin er den i allefall.

Hunden er det prinsessa som leker med, den er gammel den. Mener den stammer fra min mors barndom. Så søt også lager den lyd når du klemmer på den. Snuppa liker godt å slå av en prat med den.

Epla kjøpte min kjære til sønnen engang han var ute og reiste og hadde lovet "borte-gave". Saken var at han hadde glemt eller ikke rukket det, så da ble det shopping i siste liten på flyplassen. Han viste ikke helt hva han kjøpte, vet igrunn ikke det ennå, den rører på bladene når den får lys på seg. Noe solcelle-greier, men søt er den da :)


2 kommentarer:

ChristineT sa...

Heisann!
Så utrulig herleg den hunden var. Meina vi hadde sånne når vi var små og.. som min mor igjen hadde hatt! Skikkelig herlig.

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min!
Skålene er herlige.
Eg lika dei godt i kvitt, men kjenne eg har lysst å ønske meg ei rosa snacks skål vertfall! :)

Å green gate... eg er heilt enig med deg. Umulig å bestemme seg for kva man vil ha... meeen- man må jo bare begynne! Hehe! :) Herlig servise vertfall!

(Og takk for forklaring på linkinga ;))

Ha ein forsatt finfin kveld!

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Har funnet frem noen varer til deg, og sendt den en meldign på Facebook.
Datteren min drar oppover til Trondheim i morgen, og skal sette av en bag med varer hos Lone på Kvålsvoll.
Gi meg beskjed om du ønsker varer da!
Tlf 93218331
Nina i Paradiset