mandag 22. mars 2010

I husets kreative hjørne..

Utsikten fra plassen min er fenomenal, ser utover hele dalen herfra.


Velkommen inn i mitt univers! Her sitter jeg når jeg skal være kreativ, om kvelden når ungene har lagt seg er jeg ofte å finne her. Her tenker jeg ut nye ideer, søker inspirasjon på nett, i blogger og i blader/bøker. Jeg skaper Lo'er og kort, maler og pusser opp små møbler og stæsj. Sitter jeg her på dagtid får jeg gjerne besøk av storebror som vil se på, stemple, klippe og lime eller bruke stansemaskin.

 
Her står det klart til gjester, Loen av snuppa som henger her, skal bare fotograferes og inn i album


Her over senga har jeg hengt opp ei plate med akrylbokser, fra Ikea, til kortene mine.
Disse passer perfekt til å oppbevaring av kortene og når jeg skal på messe er det bare ett par skruer og den er klar for frakting.
Over kan man så vidt se ei lang Lack-hylle, hvor jeg har diverse ting jeg har laget stående til inspirasjon og skue.


Kontoret er husets minste rom, hvis vi ser bort fra badet, som jeg helst ikke vil tenke på, men det rommer mye alikevel. Her inne har vi ei lita dobbeltseng, som står ferdig oppredd til eventuelle gjester. Jeg har en stor benk hvor jeg driver med hobbyting som; kort, scrapping, maling og litt blogging. I tillegg har jeg en egen liten sykrok, hvor symaskina alltid står parat. Det er veldig kjekt!


Sykroken min, med hyller over til oppbevaring av diverse stoffer.


Med hobbyer følger det gjerne med endel utstyr og mine hobbyer er ikke noe unntak, heller tillfellet som virkelig bekrefter regelen.. Jeg har virkelig myyye kartong, mønsterark, pynt og stæsj.. I tillegg til diverse verktøy og maskiner som en bruker til papirhobby.

Expediten min rommer mye utstyr, inspirasjon og pynt. Kjempe kjekt å ha det så tilgjengelig når jeg holder på.


Jeg ønsket å ha et kontor/hobbyrom som også føles som et trivelig soverom for gjester, derfor har jeg satset på å ha mye "lukket" oppbevaring. Men eg ønsker samtidig at rommet skal ose av inspirasjon og skaperglede, så dette er en balansegang og jeg føler jeg begynner å nærme meg. Det meste av stæsj, pynt og utstyr er gjemt unna i skuffer, skap, bokser og esker, men noe får lov å stå fremme og skinne i sin prakt.

Dette høye bordet er to Lackbord som er montert oppå hverandre, brukt i messe-sammenheng.
Her står de og rommer bla. scrappesaker som skal selges og prosjekter som legges til tørk.


Det som får stå fremme skal SE ryddig ut. Som feks blomstene som står fremme, de fordelt på to hyller og er i gjennomsiktige glass og krukker, som er forholdsvis like i stil. Så jeg synes det ser greit ut. Herlig med litt blomster og farger da.


Jeg ei stang (billigste gardinstanga fra Ikea) hvor det henger bånd, det er bånd som er kjøpt som metervare, ca 1 meter av hver der de henger. Båndene er sortert på farger som henger sammen på en ring. Systemet jeg bruker heter RibbonRing og fungerer utmerket synes jeg. Skal foresten ha opp ei til stang, rett under denne, hvor lengdene skal henge, så får bånd-rullene (som er tredd rett innpå stanga) ei egen stang

 ♥ Blondeholderen min, har nå fått tak i ennå en, lykke!


Under arbeidsbenken min (benkeplate fra Ikea) har jeg to skuffereoler på hjul og et benkeskap hvor jeg har mye papir og kartong, godt oppbevart i stående oppbevaring fra Cropper Hopper. Veldig fornøyd med den og greit å ha den inni skap så jeg slipper støv og falming av ark. Har jo etterhvert mønsterark for tusenvis av kroner stående, men alikevel skulle jeg gjerne hatt mer :) Hehe! Speilet under bordet henger igjen etter storebror bodde her, har bare blitt oversett i flyttekaos.
 
Dataskjermen skal opp på veggen straks jeg får tak i rette veggfestene og høyttaleren i vinduet skal stå under, og blekk-printeren venter på ei egen hylle (ovenfor laserprinteren, rett bortenfor der den står i dag) så får jeg det ryddigere på pulten og i vinduet.

Håper dere likte omvisningen ♥ Nå skal snuppa ha mat og et bad, så skal vi til tannlegen. Noe som er blitt en fryd etter at jeg byttet tannlege. Så kommer jeg tilbake i løpet av kort tid med mer info om GIVEAWAY her hos Monicas Univers.

Sneak peak fra ett av mine siste prosjekter, som henger på veggen her inne, kommer mer i et eget innlegg

5 kommentarer:

Familien Haagensen sa...

Så koselig hobbyrom, flott med inspirasjon=)

Catrine sa...

For et flott hobbyrom!
Skjønner godt du tilbringer tid dere inne! Synes du har fått til kombinasjonen hobbyrom/gjesterom veldig bra! :)
Lykke til hos tannlegen!

Kristine sa...

så koselig hobbyrom du har! Ryddig og velorganisert! Og du har ikke akkurat lite med stæsj og utstyr:)
Takk for omvisningen!

Janne-Lise sa...

Det var litt av et hobbyrom. Så organisert og flott. Ellers synes jeg du har mange fine bilder av ting rundt om - dette inspirerer :)

Anonym sa...

For et flott hobbyrom ! Akkurat slik jeg ønsker å ha det , men ikke helt får til... ;)

Josefine (HB)