onsdag 12. desember 2012

Tror vi utsetter julen..

Kanskje litt drastisk, men kunne godt tenkt meg å utsette julen litt i år. I allefall pauset litt så vi rekker å ta igjen det tapte..Vi har her i huset hatt så innmari mye sykdom den siste tiden, at vi knapt har rukket ense at vi er inne i adventstiden. Advendsstjerner, staker, pynt, ingenting har kommet til syne ennå.. Og det sier noe om tingenes tillstand, her i huset bruker det å være full julestemning fra 1. desember.


Hele advendtstiden bruker jeg kose meg med å pynte, litt etter litt, så er hele huset klart til lillejulaften, når juletre og nisser får komme innomhus. Julemusikk, gløgg, pepperkakebaking, juleverksted.. Og en real julevask ikke minst! Vi begynner å få det travelt!!


Det eneste som faktisk er i orden er kalenderne til ungen, disse var heldigvis planlagt og innkjøpt i goood tid. (Noras før jul i fjor, Henriks i slutten av oktober) Julegaver er så å si i boks, men alt det andre er det verre med. Så nå synes jeg vi kan kvitte oss med snørr og gørr, host og hark, slutte å kaste opp og heller finne frem "Juleformen".  Så vi rekker å ordne litt julestemning her før jula kommer og forvinner igjen før vi enser det.

Og bildene i dette innlegget er slettes ikke fra i år!

1 kommentar:

Eldbjørg sa...

Så koslig å se at du er i gang med bloggen igjen! Og ja, håper familien er i god form nå. Gleder meg til å treffe dere til helga!