søndag 9. desember 2012

Fremgang

Får vel vise litt underveis/snart ferdig-bilder fra badet, mens vi tålmodig venter på at siste innspurt blir tatt her inne. Bildene er tatt for en stund siden, før vi fikk opp toalettet her inne og før vi tok det i bruk. For ja, badet er tatt i bruk, kanskje en vesentlig grunn til at ferdigstillingen tar liiitt ekstra tid ;)
Det er ikke bare jeg som elsker vårt nye bad, ungene har tatt det imot med åpne armer. Nora, eller havfruen, kunne bodd i badekaret!

Badekaret venter fremdeles på at løveføttene skal komme på plass, i riktig farge. Vi SKAL lakkere beina i en sølvfarge, som står bedre til annet tilbehør og innredning her inne.
Henrik'en på sin side, har lagt sin elsk på dusjen. "Mamma den er så bra for det er regndusj OG man kan sitte i den" Tenk det du! Må bare presisere at denne er guttenes "verk" her inne, jeg fikk badekar på løveføtter, de fikk fancy, SVART, dusj.Ok, dette siste bildet gir deg kanskje ikke så mye, men det ble med for å vise litt fra den andre siden av badet. Her har vi nå i dag fått toalettet opp på siden mot oss, på motsatt side henger baderomsinnredningen, som du også kan se litt av til høyre på bildet av dusjen.

På resten av denne delen av badet har vi vaskeromsbenken, som går fra vegg til vegg. Stor og deilig plass til vasking, tørking og bretting av tøy.

Oppdatering kommer når du minst venter det, inntil da fin-fin advendt!!
-Monica

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

Jatte sa...

Så fint det blir :D