tirsdag 24. juli 2012

Underveis


Vi sitter ikke akkurat stille for tiden, mye skjer rundt om i huset. AKKURAT nå, driver jeg å maler kjøkken/spisestue/allrom.. Møbler blir flyttet, vegger blir lyse, trivsel! I forrige uke var vi på Trondheimstur for å se på badromsplater, blandebatteri, sluk, gulv og dusjløsninger til badet. Vi fikk også tid til en tur innom både Ikea og Living for å titte på lys til stua. Et evinnelig problem, da vi ikke finner NOE vi liker.. helt til vi plutselig gjorde det. Denne rustne, stygge lampa falt vi bare pladask for og den måtte rett opp på veggen når vi kom hjem. (6-åringen syntes ikke den passet her, men den kunne kanskje henge på rommet hans da.. Hehe!)


Bildet til høyre over, er et underveis-bilde fra allrommet, veggene var gulnet panel, som taket og har nå blitt malt i "Chi", vinduene er grunnet og skal males i "Chi" de også, men glansgrad 80. Taket skal få seg en omgang det også, da takhøyde ikke er noe vi har for mye av her i huset, trenger vi alt det "løftet" vi kan få. (Heldigvis er vi bittesmå hele gjengen! :) )

Også spisebordet har fått gjennomgå, litt vanskelig å se på disse bildene tatt i skummringen, men understellet er malt i "Chi" og topp-plata har blitt behandlet med "drivved" interiørbeis, så hvit interiør/panel-lakk og tilslutt 6 lag 3-stjerners gulvlakk. Vi ble virkelig fornøyde med resultatet!

Mer om oppussingen kommer nok en av de nærmeste dagene, regner med å bli ferdig med veggene i morgen, mens taket får vente til min kjære får sving på kosten.

Ingen kommentarer: