mandag 18. juni 2012

Snart..

 --har vi ferie. Hadde vi bare kunne nytt noen flere slike dager, hvor de små kan løpe rett ut om morgenen uten å kle på seg engang. De nydelige dagene vi hadde i slutten av Mai, sitter fremdeles friskt i minnet, men vi får håpe ikke det ble det vi fikk av sommerdager dette året..

Selv om det var surt innimellom har vi tilbragt mye av dagen ute i dag. Ungene har lekt seg, mamman har dallet litt i hagen og ikke minst; i dag har pappan og farfaren laget og satt opp STORT dissestativ. Her blir det plass til både traktordekk til å klatre/disse i, taustige, vanlige disser selvsagt og sklie.

Men nå setter vi inn støtet på badet, vi får besøk av masse familie om ett par uker og da er det greit å ha et gjesterom klart i det minste.. Vi flytter veggen mellom bad og gjesterom, så denne kunne vært grei å fått opp før gjestene strømmer til. Foreldrene mine skal bo hos oss da, mens ungene håper på små-gjester på sine rom også. Søskenbarn er storstas og nå er det heldigvis ikke lenge før de sees igjen.

1 kommentar:

Mitt Hjerte sa...

Så koselige bilder:) å ja vi får håpe d blir mange sånne dager i ferien,der barna kan løpe nesten rett ut fra sengen uten og måtte ha masse klær på seg!
Ha en fin dag!