fredag 15. juni 2012

Work in progress

 Ok, la meg bare si det først som sist, gulvet ser ikke ut og nei, vi skal IKKE beholde det sånn. Vi gjør derimot ikke noe med det i første omgang, da vi skal i gang med bad nå (Må gjøres i sommer pga dusjmuligheter under ombygging) og når gulvet skal skiftes ut, skal vi opp med hele gulvet for å legge ned rørsystem for vannbåren-varme i det. NÅR det blir gjort legger vi mellomgrå fliser/skifer her. Inntil da, får vi rett og slett bare overse det.

Som sagt tidligere skal trappen gjøres noe med, etterhvert, men når vi holder på å renovere/pusse opp hele huset, må ting tas i prioritert rekkefølge. Tror derimot vi velger å male trinnene, for å få det litt penere for nå. (På ganggulvet gjør vi det ikke, pga sko og slitasje)

Vi er veldig fornøyd med hvordan "Stolmen" systemet passet inn her da, her har vi ekstra plasser til jakker når vi har besøk, fast plass til støvler nederst, litt pynt og oppbevaring ellers og viktigst litt skjerming mot trappa. Og etterhvert som trappa og trapperommet blir malt, tror jeg det blir ganske fint. 

 Listene er malt etter bildet er tatt, taket derimot får vente til vi skal male det hele og montere downlights. Det skal gjøres samtidig som gulvet tas opp på badene oppå. Flere bilder kommer etterhvert som arbeidet skrider frem. :)

Ingen kommentarer: