fredag 14. mai 2010

Vann over hodet?

Har jeg tatt meg vann over hodet tro? Jeg var innom "Stoff & Stil" her om dagen for å kjøpe litt nye stoffer.. I kampens hete ble jeg inspirert av denne søte baby-kjolen og kjøpte med meg garn og mønster.. MEN jeg har da aldri strikket noe jeg..! Dvs jeg strikket noen lapper, små skjerf ol småtterier i barne/ungdomsskole alder, men satser på at det er med strikking som med sykkling, at den gamle kunnskapen ikke rustner..

Den ser veldig grei ut da, overkommelig satser jeg på. :) Har kommet godt i gang med arbeidet mitt og får bare henge i, strikker str 74 og håper det blir sommerkjole.. Bare jeg rekker bli ferdig....!

På butikken hadde denne utstilt i offwhite som hovedfarge, det var utrolig lekkert, men det meste Nora-snupp har av bodyer er i offwhite, så jeg tenkte det ble litt fargeløst til prinsessa. Og for å styre unna (de lekkre) rosatonene, som storparten av garderoben består av, jeg gikk for fargene dere ser på bildet. Lys mint? Utrolig lekker farge ♥

5 kommentarer:

Kristin sa...

Dette klarer du garantert Monica!
Lekker kjole :) Mottakeren blir nydelig i denne.

Maria sa...

Akkurat den kjolen så jeg også på Stoff og Stil,den var så søt.

Du får helt sikkert til å strikke den. Ellers så får du rope ut i "verden" om noen kan hjelpe deg med hva ting i mønsteret betyr.

Kristine sa...

Den blir nydelig, det er jeg sikker på♥
God helg!!

Jijji sa...

Kjempesøt kjole! Masse lykke til! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Tipper det går veldig greit, jeg;)
Klem fra Jijji

lena sa...

For en nydelig kjole!!! Klart du klarer det:) Jeg ble litt overrasket, selger stoff og stil strikk?? Det var nytt for meg - gledelig nytt:)