lørdag 20. mars 2010

Voff-voff

 Kortet er gammelt og kanskje vist frem før, men syntes det passet seg i dag. :)

Hundene vi hadde her natt til i dag er kommet til rette og alle hjerter gleder seg! Bortsett fra storebror kanskje, som gjerne hadde sett de hadde blitt litt lengre, men vi har lovet han at det blir en slik hund etterhvert. Vi ble alle sjarmert i senk av disse to sjarmørene! Så når det etterhvert blir valper der, så spørs det om vi ikke må ha oss en sånn..  ♥

De hadde reist langt disse to luringene. Rømte hjemmenfra i går kveld, grynnet gjennom snø og vann, ned gjennom lia, jaktet litt etter en rev, over en liten elv og opp på E39 (vei med mye tungtrafikk) Da var de slitne da!! Er bare lykken at de ble plukket opp langs veien, de har ikke hatt mye å stille opp med mot de digre trailerne som suser forbi her dag og natt..

Men det gikk bra og alle er lykkelige for det!! Må med det samme gratulere min pappa med dagen i dag!! Gratulerer så mye, verdens besteste pappa og morfar!! Trist at vi ikke kunne være der i helga, som planlagt, men med så dårlig føre er det nok like greit å vente litt. Vi får sette liv og helse først, med så dyrebar last, men vi sees snart!! Glad i deg pappa!!


Ingen kommentarer: