lørdag 20. mars 2010

Snuppete vår-garderobe til en liten frøken

Det måtte bli et innlegg med litt vårnyheter jeg har kjøpt til snuppas garderobe. Det er jo sååå mye lekkert til disse små-snuppene, mye enklere å ha gutt sånn sett, da må man bare gå for det ene fine plagget man finner. Neida, så svart/hvitt er det vel ikke, men husker jeg brukte mye tid på å finne enkle, fine hverdagsklær uten store trykk ol når Henrik var liten.

Til Nora er problemet mer å velge ut hva som er finest av alt det lekkre som finnes. Jeg digger den søte, romantiske stilen som er nå, men er også veldig glad i trenden med skikkelig fargesterke klær. Her er noe av det jeg har kjøpt i det siste:


Dette settet fra Kappahl, inkludert strømpebukse i lilla med rosa prikker og søte sokker med heklet blomsterpynt, har jeg kjøpt til lille Baby-Nora. Stort til henne ennå, men det blir nok etterhvert som solen titter frem :)


 Dongrioverallen her (fra H&M) er bare så skjønn. Har en superskjønn bluse i eksklusiv kvalitet, som jeg har brukt som baby, som hun skal bruke til . Overallen fantes også i småblomstret stoff, super lekker! Drømmer litt om den altså.. ♥  Solsettet ((H&M, fargene er utrolig mye finere i virkeligheten. Fargesterk og "ren") tror jeg blir fantastisk flott til henne, de hadde også skaut som hørte til og det måtte hun selvsagt ha!Denne legginsen fikk hun like gjerne i alle farger. (Angrer på at jeg ikke kjøpte offwhite også, men det blir nok neste gang jeg stikker innom H&M). Greit med slike går til det meste hun har og herlige å ha på  ♥


Ble også en super-nett, smårutete beige og offwhite vårjakke/kåpe i bommul  fra H&M. Også måtte hun selvsagt ha litt nytt og lekkert tilbehør, så heklet lue i lys gult fra H&M og i offwhite fra Kappahl har hun fått seg. Bilder av dette fant jeg desverre ikke på nett, men får knipse bilde av gullet med vårnyheter på seg etterhvert. :)


Bilder lånt fra nettsidene til H&M og Kappahl

2 kommentarer:

Silje Mari sa...

Du kan ta kontakt med Samantha selv på : enquiries@samantharobinson.com.au
Ellers så kan du etterhvert bestille porselenet hennes på nettsiden jeg har linket til ovenfor. Klikk deg bare inn på orders&inquieries så får du info der:)

Ellers så har du en turolig inspirerende side, jeg elsker scrapping og kort så her kommer jeg innom igjen:) Dessuten lurer jeg på en ting; Sidene du har laget oppe på toppen av bloggen din...bruker du disse istedetfor de vanlige etikettene? Jeg har nemlig også laget noen sider, men trodde man måtte ha vanlige innleggsetiketter i tillegg? Håper du har tid å svare:D

Silje Mari sa...

legger meg forresten til som følger:D