søndag 3. juni 2012

Søndagskos


 "Min åsså, mamma" sa Nora når mamman tok bilder av smoothie'n sin. Ja snuppa, klart den må være med på bildet. ♥ Oppskrift sier du? Vi tar en slump med frossede bringebær (fra hagen i fjor), i dag måtte vi ha litt skogsbærblanding oppi også sa "storehjelper". Også blander vi inn en liten boks yoghurt, noen deiliter juice og noen kuler fløteis. Og det bliiir så godt! Henrik har snakket om smoothie i flere dager nå, så da ble det en fin annledning i dag etter søndasmiddagen i mangel av annen dessert. Mmmm..


Lite interiør-bilder for tiden, men sniktitter du litt bak Nora, som koser med teppe og bamse, kan du se bittelitt.. Hehe! Den vakkre rokkokko-kommoden du kan skimte bak der har vi vært så heldige å fåav svigermor, som igjen hadde arvet den etter en "streng" gammel tante. Den er vakker i formen og tidenstann har heldigvis behandlet den pent. Litt småtterier med lakken, men det må gjerne vises at den har levd et spennende liv. Elsker ting som har en historie, spessielt morrsomt når en kjenner noe av historien og kan fortelle den videre.

Ungene synes veldig godt om denne kommoden, den er så spennende nemmelig. For i øverste skuffe, er det mange små rom, hvor hvert av rommene har et lite trelokk. Det er så kjekt å titte inni her for å finne skjulte skatter og kanskje gjemme unna flotte funn. Henrik går stadig med lommene FULLE av stein, akkurat som mamman på den alderen. Og sist uke når vi var på stranden hvem andre enn Henriken lette frem fine skjell "til samlinga vår, mamma". Ja det er sant, jeg skulle finne ut hva alle skjellene het.. Husker fra min egen barndom Kuskjell, Knivskjell, Sauskjell osv.. Men hvem som var hvem, det er borte fra meg, så det blir vel litt googling på mamman tenker jeg.

Ingen kommentarer: