mandag 11. juni 2012

"Fri-helg"

Vi har hatt en gutte-fri-helg. Guttene reiste til Oslo for å dra på Mini-Øya bla. og vi jentene ble igjen for å passe huset.

På fredags ettermiddag, etter vi hadde kjørt guttene til bussen, måtte vi kose oss litt ekstra. Vi trengte det.. Da ordnet mamma istand spekeskinke, fetaost og lemonade. Herrrrlig! Snuppa elsker fetaost så det var knapt noe igjen når jeg var ferdig å knipse bilder og klar til å spise. :)


Utrolig nok ble været feiende flott, så lørdag ble det en impuls-strandtur. Skulle bare kjøpe maleruller, så måtte snuppa ha seg en is og vips var vi på tur til stranda. Stoppa på Kid og kjøpte oss stort badelaken og på Nille og kjøpte oss bøtte og spade. Og som vi kosa oss!! Nora måtte jo selvsagt prøve vannet, først veldig forsiktig med bøtta i vannkanten, over til ivrig dansing i (det heller kalde) vannet. Sånn kan det gå. Kjolen ble klissbløt, men heldigvis hadde vi ei bukse og en genser liggende i bilen.


Og jammen meg er gangen blitt malt i helga også, hver kveld når snuppa har kommet seg i seng, har jeg dratt frem malekosten. Så veggene har blitt sparklet, pusset og malt. Vi har Rupanel (?) på veggene og ganske smalt mellom bordene, så jeg har gått med en tynn,tynn kost i munnen, en kost til småtterier i den ene hånden og mini-rulle i den andre.. Og det tar tid å komme til i sprekkene, men jeg var veldig nøye på førstestrøk, så på andrestrøk trengte jeg nærmest ikke innimellom bordene engang. Har listverk igjen ennå da, så det får bli i morgen. Gleder meg sånn til å komme i orden igjen. Tror det blir sååå fint!!

1 kommentar:

Mitt Hjerte sa...

Så koselige bilder:) ser ut som dere har kost dere med Guttefri helg;)
Koselig blogg du har! La meg til som følger;)
Kjempe hyggelig om du titter innom min blogg også ;)
Ha en flott dag videre !