fredag 29. april 2011

Prosjekt bad, Planlegging
Vi har fått et nyyydelig badekar fra svigerforeldrene mine!! Nå skal det bli virkelig artig å gå i gang med ny-badet!Var litt usikker i forhold til akryl- vs. emaljebadekar, men har slått meg til ro med valget etter å ha lest litt rundt på nett. Har tidligere ingen erfaring med akryl selv, men så lenge vi passer på hvilke vaskemidler vi gjør rent med, skal det gå fin-fint, tenker jeg.

Formen og str. er AKKURAT slik jeg har sett for meg og fordelen med akryl kommer inn i neste punkt. Komforten ved å legge seg ned i et slikt badekar, kontra et i emalje, som føles kaldt mot kroppen (i allefall med det samme), dette er varmt og "mykt" mot kroppen. Og hører rykter om at vannet holder seg varmt lengre også. Herlig!!

Med badekar i boks har vi vel egentlig bestemt oss for å velge dusjkabinett i stedet for dusj-nisje. Enklere, mindre våtsoner å forholde seg til, dvs en god del rimeligere også. Så da blir det sånn, har funnet et vi kan leve med også, som ikke føles så "skranglete" som mange kabinetter gjør. Og med dører som åpnes utover/innover i stedet for skyvedør. På bildet nå ser jeg at glasset ser veldig grønt ut, la ikke merke til det "live", men det må sjekkes ut nærmere.. UANSETT hva vi går for i forhold til dusj, blir det regndusj (+ hånddusj), litt luksus må en ha!! ;)Beklager dårlige bilder, ble tatt i full fart med dårlig mobilkamera, mens vi var på runde i går.

Prosjekt bad var egentlig tiltenkt å starte på vårparten neste år, men så røk varmekablene på det andre av de to små badene vi skal slå sammen her om dagen, dermed står vi forran en høst/vinter uten varme på badet og det går ikke.. Alt skal ut. Vegg rives mellom badene, og mot et gjesterom, som blir litt mindre. Gulv tas opp og det skal legges vannrør til vannbåren varme. Vi skal dele badet i to soner, hvor det blir dusj og badekar på ende delen og toalett og vaskerom i andre delen. Tegninger kommer så snart det foreligger. :)

Materialvalgene ellers er ikke helt klare ennå, men vi er inne på tanken om å bruke smalpanel på vegger, utenom våtsoner selvsagt. Der tenker vi flis, som det også blir på gulvet.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer: