mandag 14. mars 2011

Kaffe-buffèt og spennende ideerTrengte litt "rydde inspirasjon" her om dagen, så jeg gikk i gang med litt ommøblering og VIPS, så hadde vi en liten BUFFÈT på kjøkkenet. Hyllene over den gamle vaskebenken er fra 2 forskjellige gamle kjøkkeninnredninger, en i blått og en i rødt, som dere ser. Syntes det ble en artig kombinasjon. :)

Her har vi samlet alt som har med kaffe å gjøre; kaffekapsler i søte bokser, sukker, sukkerbiter og skjeer på hylla over. Kaffesirup i nostalgisk glassflaske og masse fargerike kopper lett tilgjengelig.

På toppen av hylla har vi samlet de kokebøkene som er mest i bruk her hjemme. Boka "Tøff mat" ble kjøpt her i forrige uke på matbutikken. Bruker å følge med på hvilke bøker de har der, mye penger å spare på fine bøker. 5 åringen digger Albert Åberg og vi har gjort mange kupp der, så vi håper det snart kommer "ny" Albert bok i hyllene på matbutikkene. Uansett, nå sto denne boka der og skinte, som mange vet er ikke denne dama no særlig på kjøkkenet, men denne boka, beregnet på barn, var PERFEKT for en amatør som meg. ;) Så nå skal det prøves ut diverse gøyale oppskrifter, sammen med 5 åringen, som forøvrig er en ivrig kjøkkenskriver. :)


Må si jeg GLEDER meg til å gå i gang med vårens stooore prosjekt, næremere bestemt huset vi skal overta. 1.prosjekt på blokka er barnerommene. Ideene er MANGE, spesielt når vi har valgt å inkludere (snart)5 åringen selv. Ideer popper opp natt og dag, bokstavelig talt, her tenkes det!!

Det er riddere og "gammeltida" som står høyest nå for tiden hos 5 åringen. Så rommet vil nok bli preget av dette på et vis. Hovedsaklig av loftsenga hans, som skal kles med MDF-plater og formes/males som en borg. Ellers hadde det vært gøy med tapet eller wallstickers med rustning ol.. Vi får se hva vi får til.

Farge har han selv plukket ut nå, det ble "Fabrikk" fra Jotun. Grå/blå farge, som står perfekt til stilen han ønsker seg. *stolt mamma* Så da er det vel bare å gå i gang vel? Maling og grunning kjøpes i løpet av uken, så må rommet ryddes klart og så er vi i gang! WEEE!!!


1 kommentar:

Har en drøm... sa...

For en koselig kaffekrok du har ordnet i stand;)
Så mange herlige farger og detaljer ♥
Ha en fin tirsdag!

Klem Line