fredag 4. mars 2011

I ♥ Ferm Living

Har en stund smugtittet på produktene fra Ferm Living. Tapeter, wallstickers og andre spennende interiørprodukter i en utrolig kul stil. Dette er produkter som gjør at hjemmet ditt får personlighet, en "edge".  Lurer på om det må bli noe herfra etterhvert?

 Ikke trenger man overøse huset med disse produktene heller, hvert enkelt løfter lett utrykket i et hjem. Store wallstickers formet som høyspent-mast eller hva med en knaggrekke med klær litt hengslengt hengt opp, eller en stabel kofferter? Kalenderen hadde gjort seg i allrommet..

Klikk på bildene for å ta en nærmere titt på de super-skjønne tapetene!

Også tapetene deres er fine, i sin retro-stil.Knallfine til en vegg, nisje el på barnerommet. Kanskje for å piffe opp ei ellers kjedelig bokhylle eller klesskap? Mulighetene er i allefall mange!

 Et godt utvalg i søte wallstickers til barnerom el finnes også i deres sortiment. Hvem ville vel ikke hatt disse søte bambiene da? Lurer på om det må bli noe slikt på minstas jenterom. Hvis det ikke blir den av Pip-tapetene med et stort tre og søte dyr, med blå bakgrunn.

 Denne wallstickeren fungerer som ramme til bilder av familien. Morsomt innslag i interiøret. Ugla på bildet over er ikke bare utrolig søt å se på, den spiller koselig musikk også.

 Denne "To do.."- wallstickersen kunne jeg tenkt meg..Et godt utvalg av de lekre produktene til Ferm Living kan blandt annet kjøpes her hos Inreda.com.

Ingen kommentarer: