tirsdag 22. mars 2011

Forandring i planene

Jammen ble det forandring i planene i dag mens jeg gikk på Ikea. Hadde jo tenkt på den skjønne voksesengen deres, Minnen, til prinsesserommet, men i stedet ble jeg fengslet av den utrolig nydelige, delikate blåfargen på dagsengen Tromsnes. Mens jeg sto der og nærmest siklet, hva oppdager jeg tror du? Joda, sengen var satt ned fra 995,- til 395,-.. Det var ikke noe å tenke på engang! Fargen passer heeelt perfekt til fargene jeg har tenkt der inne og jeg liker formen på den godt også. Denne kan hun ha i mange år fremover. Blir super-skjønt til til både hvitt og rosa sengetøy. Og ikke minst sengeteppet jeg holder på med til henne, spørs bare om jeg må sy på et par striper til, for å få rette lengden på teppet. :)

Så da mangler bare hyllen hun skal ha på veggen, den ble glemt av i alt styret i dag. Vegger, lister og tak blir malt bredpanel i fargen letthet, mens hun får en vegg som blir lagt plater på og malt gul. Vi kom vel frem til at fargen "YR" fra Butinox kunne passe, så det blir spennende å se hvordan resultate blir. På denne veggen kommer det også wallstickers, som skal gjøre det hele litt lekent og sette litt stemningen på rommet.


3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Lekker seng ♥ Tipper dette rommet blir knallfint, gleder meg til og se;)

KLem Line

Christine; -små gleder sa...

So utruleg flott senga var.
Og for eit kupp du gjorde. Trur det kjem til å passe med den blå senga på rommet.

Gler meg til å sjå resultatet. Sengeteppet under her blir jo bere rålekkert! Nesten så at eg har lysst å kjøpe meg symaskin sjølv å prøve!

ha ein fine dag!
klem Christine

Annicka sa...

Kjempefin blogg med flotte bilder! Gleder meg til å følge deg videre. :)

Fredagsklem fra Annicka