tirsdag 8. juni 2010

Mitt bloggehjørne

Lurer på om jeg har vist bilder herfra før kanskje? Her kan jeg i allefall sitte og kose meg når jeg blogger. Det skjønne bordet og stolen har vi fått av svigermor. Jeg ELSKER de naturlige slitte flatene! Har byttet ut den gamle, ødelagte treknotten som satt på skuffen, med en lekker glassknott. Bordplaten og stolen er malt opp for ett par år siden, men stoppet der.. Jeg ble så usikker på om jeg skulle male hele bordet alikevel. Hadde garantert vært lekkert i helt hvitt, MEN jeg liker som sagt den naturlig slitte "looken" det har.. Så ennå får det bare være sånn, inntil jeg bestemmer meg.

Den gigantiske kurven (Kid interiør) ved siden av bordet er fylt opp med puter og tepper som er kjekke å ha i nærheten. På andre siden av bordet står en bladkurv hvor jeg har de nyeste interiørbladene mine. De blir flittig bladd i, mye herlig inspirasjon. Favoritten er nok "Vakre hjem & Interiør", men det er mange andre kjekke blader å finne også. Både norske og utenlandske.

Det har desverre blitt lite blogging herfra i den siste tiden, pga. jobb-start, ute-tid, sykdom hos meg og prinsessa, har det desverre blitt nedprioritert. Jeg må alikevel takke dere som trofast stikker innom bloggen min da. Kjempe kjekt med både besøk og koselige kommentarer. ♥ Lysten er der, men tiden strekker rett og slett ikke til.

Det jeg derimot har tatt meg tid til er bloggrunder, rundt om i de knallflotte bloggene som finnes rundtom. Det er så mye kjekk inspirasjon å finne! Og for oss som driver å planlegger hus, er det helt suverent. ♥ Jeg har oppdaget MANGE nye blogger på min ferd og må ta meg tid til å legge inn alle de nye i bloggrollene mine.

Nå har jeg tenkt å sy noen nye puter til stua.. Det meste går i hvitt, beige og grått, med innslag av sølv. Men jeg trenger litt mere farger her nå! Tenker rosa, lys blå og gult..

See you later crocodile!!

1 kommentar:

lillelise sa...

Så hyggelig bloggekrok du hadde! Likte bordet veldig godt som det er, akkurat passe slitt og røft. Koselig blogg du har
Ha en fortsatt fin kveld