torsdag 10. juni 2010


Til daglig bruker jeg stortsett min søte, lille, hvite datamaskin (Asus Eee 1101HA). Den er suveren til surfing, blogging ol, men Photoshop blir nok litt for heftige saker for den. Skal jeg virkelig redigere setter jeg heller med en annen maskin, så jeg kan bruke Photoshop. Derfor har jeg lenge vært på utkikk etter ett program som passer til den lille maskina, et program med bare de viktigste funksjonene.

 

Det finnes en jungel av diverse program der ute, både av typen som du laster inn på maskina og av den typen som du bruker på nett (feks Picnik). Har prøvd flere av begge typer, men ikke funnet et jeg har blitt heeelt fornøyd med. Men nå tror jeg altså at jeg jammen har funnet det jeg har lett etter.


PhotoScape har de funksjonene jeg bruker mest, (som eksponering, lys, kontrast ol.) uten for mye dill og dall, det er enkelt å bruke og maskinen min klarer å drive det.. :) Det er også endel morsome funksjoner som diverse filter og rammer en kan legge på, som jeg har gjort med bildet over. Kjempe gøy og sååå enkelt! Du finner det gratis for nedlastning her.

1 kommentar:

lena sa...

Kos deg masse med PhotScape, det bruker jeg og:) liker det godt!