mandag 26. april 2010

Verdifull kunst - mammahjertet fryder seg!


I forrige uke da jeg kjøpte disse mini-lerettene hos "Søstrene Grene" i Trondheim hadde jeg ingen anelse om at de snart skulle bli forvandlet til de lekkreste kunstverk! Henrik på snart 4 år, fikk leke seg med mammas akrylmaling på fredag formidag. Han har 60% plass i barnehagen og fri hver mandag og fredag. Hærlig luxus-weekend! Vi prøver å få til å gjøre noe litt ekstraordinært på fredagene og vi koser oss gjerne med litt hobbyting.

Han fikk først velge seg en farge han ville bruke, så malte han en ide. Deretter la vi maleriet til tørking, mens han satte i gang med neste farge på et nytt lerret. Når lerretene var tørre fikk han dem ett etter ett og malte detaljer ol med den sorte fargen. Har du sett noe så stilig da?!

De beste 24 kronene jeg har brukt ever!! (4kr pr lerret x 6 stk) Skal GARANTERT ha flere slike neste gang jeg er i Trondheim. Disse lerretene var i 10x15 format (fantes i flere str) og hadde plass på baksiden til å fylle inn tittel på maleriet, kunstner og dato. Noe så kjekt! Da glemmer man ikke å sette dato på til senere, er jo så greit å kunne se tilbake på og minnes "dette lagde du gutten min når du var 4 år".

Har litt lyst å få han til å signere verkene sine, men han må nok øve seg litt mer på bokstavene sine før jeg slipper han løs på maleriene.. De er allerede verdifulle verker i mitt hode.. :)

4 kommentarer:

Maria sa...

Så utrolig gøy. Vi var også innom Søstrene Grene i helga, å kjøpte lerret.
Jeg har alerede brukt det ene til 60års kort i går. Kan sees i bloggen.
Vi kjøpte 4 store og 10små, så det blir garantert noen kunstverk her også etterhvert.

Morfar sa...

Han e jo reine Picassoen :)) Skikkelig bra :))

Jijji sa...

Så fiiine!
Moro å ha. De lerretene er verdt hver eneste krone og mere til!
Ha en fin-fin uke!

Klem fra Jijji

Elizabet Stilig hjem sa...

Så utrolig kreativt! Disse må jeg kjøpe. Takk for tipset!