lørdag 24. april 2010

Tenker kjøkken, kjøkken, kjøkken..

Det er meningen vi skal ta over heim-gården til min kjære etterhvert nå og det nærmer seg hver dag. Vi driver og planlegger hva som skal gjøres. Noen store prosjekter blir det. 2 stk bad, vegg i vegg, skal slås sammen og bli ett stort bad (m. skjult vaskerom). Vaskerom og kjøkken i første etasje skal slås sammen og bli et stort kjøkken. I dag er det en liten stue og ett spiserom/kjøkken, men dette skal slås sammen til en stooor stue. Bilder og tegninger får komme litt etterhvert. Ideer fyker vegg-i-mellom!


 Kjøkken der det som står høyest på prioriteringslisten. Det er i dag et heltre furukjøkken, virkelig flott og ordentlig, så med noen lag maling i kremfarge, håper vi å kunne flytte på og få gjenbrukt mye av dette. MEN vi ønsker oss litt nye løsninger, som store kolonialskuffer og vitrineskap feks. Da tenker vi å kombinere det som finnes der i dag, med fronter og skap fra Ikea. Det er vanlige speildører det som finnes der i dag, så vi har vel egentlig bestemt oss for at det er "Lidingö" som passer best inn.Driver også og tenker på kjøleskap. Det er både kjølerom og fryseri på gården, men vi må ut for å komme dit, så vi trenger både kjøleskap og liten fryser inne. Drømmeskjøleskapet er selfølgelig et "Smeg" skap. De finnes i utallige lekkre farger, jeg kunne gjerne hatt et i rosa, mint eller krem. ♥
Men også slike dobble kjøleskap, vertikal-delt, med kjøl og frys er til vurdering. Ikke så lekkre da, men praktiske med mye plass.. Tenke, tenke, tenke..
Vi har jo bygd kjøkken sammen før og har selvfølgelig ting som vi er mer og mindre fornøyde med. Noe vi virkelig ønsker oss i det nye kjøkkenet også er en sittebenk. I den benken vi har på kjøkkenet her vi bor nå, koser vi oss hele gjengen daglig, men den neste vi bygger bli nok ikke så stor som denne, det får vi nok ikke plass til. Desverre. Men en liten kosebenk ved vinduet som vender ned mot dalen, det hadde vært noe kanskje? Tegne, tegne og beregne.. :)

Tar gjerne imot kjøkkentips om dere har noen? Ha en fin-fin lørdagskveld!!


1 kommentar:

Ruter & Hjerter sa...

Så spennende å flytte til noe nytt hus og i tillegg få velge nytt i alle rom! Blir gøy å følge med på:=)