torsdag 1. april 2010

Settekassa mi - fylt opp med kjære minner


Da har jeg tatt et knippe bilder av min nyoppussede settekassehylle. Den har, som tidligere nevnt, skiftet ham flere ganger. Da jeg fikk den, som barn, var den lys trehvit, med kork innvendig. Den ble for endel år tilbake lakket dyp brun og sendere malt isturkis innvendig. Men nå trengte den et annsiktsløft igjen, følte jeg.


Jeg tok først ut skilleveggene, for så male ramma hvit inni, inkludert sidene inni, da jeg ville ha den lysest mulig, uten å male skilleveggene. Deretter plukket jeg ut papirer som jeg syntes harmonerte sammen og la dem opp for å finne en spennende kombinasjon. Når jeg hadde bestemt meg for hvor papirene skulle være, bar det til å skjære ut biter som passet i rommene. Jeg har satt papirene fast i selve skilleveggene i bak-kant, for å unngå glipper.


Jeg valgte å beholde en del av rommene helt hvite, for å skape litt "ro" i designet. Tingene i hylla skal få stråle i all sin prakt og ikke overskygges helt av alle fargene i hylla.


På detaljbildene her kan dere se noen av mine favoritter fra samlingen min. Hver ting i hylla mi har en historie, gjerne mange historier.. Hehe! Når jeg var liten plukket jeg gjerne ned noe av pynten og lekte med dem og diktet opp historier og intriger. :) Bjørnemannen med eplet er feks gift med bjørnedamen med kurven, mens noen rom bortenfor står en annen bjørnedame med et godt øye til kjærnekaren med eplet. Grevlingen(eller hva det nå forestiller) som hun deler rom med er nemlig litt vel femi for henne..


Dette paret kjemmer dere kanskje igjen? Love is.. Ide av Kim Casali, tegneserie av Bill Asprey - Siden oppdateres daglig med koselige tegnede bilder og tekst om kjærlighet ♥

Håper dere likte hylla mi. Jeg blir i allefall glad av å se bort på den, når jeg sitter på kontoret og jobber :)


6 kommentarer:

lena sa...

Så koselig blogg du har, og så mange fine minner i en fin sette-kasse :)

lena sa...

takk for koselig kommentar i bloggen min:)
Oreokaka er foressten super-enkel:)
Jeg begynte ikke å strikke før i fjor da jeg ble gravid med prinsessa her - har bare heklet - så aldrifor sent:)
Kan jeg linke bloggen din i min?

Familien Haagensen sa...

Så fin settekassa blei, så fin innspirasjon=)
Må vel ta frem min egen å gi den ett ansikt løft.

Hvordan gjør du det? tar du ut hyllene?

Catrine sa...

Kjempelekker sattekasse!
Fortsatt god påske! :)

Lisa Synøve sa...

guuu så fin å dekorativ settekasse ! Tror jeg må ta en tur på loftet til pappa og se om jeg finner den gamle settekassa mi.

Deer Darling sa...

For en fin settekasse! Likte veldig godt at du hadde bevart treet på de ytterste kantene:)