fredag 5. februar 2010

♥ Verdens heldigste ♥

 


Ja, sånn føler jeg meg nå.
Det er fredagskveld og kosetid med verdens søteste (og barskeste) kjæreste, som alltid er snill og god. Barna sover søtt begge to (lille frøkena våkner nok en gang til før det er natta for henne, men hun sover hele natta i egen seng allerede, så stolt! ♥)

Stua er ommøblert, vi skal som nevnt tidligere ha dåp neste helg og huset blir fult av folk, så vi trengte flere sitteplasser ved salongen i stua. Så vi har flyttet om litt for å få de 2 sofaene våre, som til daglig står i hver sin del av stua, på plass sammen rundt salongbordet. Ble så koselig. ♥ Elsker å flytte om og finne nye vrier, mens min kjære blir tullete av alt som gjerne følger med med flytting av lyspunkt ol, men det slapp vi heldigvis i denne omgang. :)

Har dessuten nettopp mottatt pakke fra Nina i Paradiset med nydelige ting. ENDELIG har jeg tatt steget og bestilt meg litt kopper fra GreenGate, har drømt om det lenge, men ikke klart å bestemme meg for design.. Helt til jeg bestemte meg for at jeg bare skulle hoppe i det. Hva så om det blir noen kopper av sånn design og noen av ett annet, er egentlig det som er sjarmen med GreenGate synes jeg, at mønstrene er så lekre å blande. Valget falt i denne omgang på Claire Multi ♥ Jeg skulle hatt Spot Pale Blue også, men det hadde hun desverre ikke fått inn ennå. :) Så det får bli neste gang.
 
 Det er så utrolig mange skjønne design, dette er bare et utvalg.

Min kjære var nettopp og hentet pakken hos ei venninne av Nina og har nå kokt sjoko/vanilje-kaffe og servert i de nye koppene. ♥ Nå vil også JEG drikke kaffe! (Bare spesialkaffe da, kresen skal man være )

Ellers i pakken var det rosekrans, fil de fer-kurv og værdens nusseligste te-lysestake på stett, men bilder får komme senere når lyset er bedre. For nå skal kaffen nytes, før lille frøkena våkner etter kveldsduppen sin ♥

Ha en fortsatt fin kveld alle samme!2 kommentarer:

Maren sa...

Høres ut som en kjempekoselig kveld i heimen ja! :) Ha en fortsatt god kveld!

Nina i Paradiset sa...

Kjempebra at du ble fornøyd! :)
Venter inn mye mer Green Gate, men er usikker på når de kommer, fordi kontaktpersonen min er på messe.
Skal vel oppover selv en tur i vinterferien, om det er noe mer du ønsker levert!