mandag 6. mai 2013

Sofabord

Vi sliter med å finne et sofa-bord vi liker og som i tillegg passer til sofaen vår. Vi har pr i dag et gammelt bord, som vi liker, men det passer slettes ikke til sofaen. Har lenge tenkt at det er sofaen som er problemet, men fargen på bordet står ikke til de andre møblene heller. Vi vil ha et hvitt bord og da vi ikke ønsker å male det vi har, pga det egentlig er et flott bord som det er, må vi bare finne noe annet.


Har sett på blandt annet Counter Sofabord fra Bolia. Utrulig lekkert bord!

 Tray Table fra Hay er en annen favoritt.

Eller Brooklyn Sofabord i fiberbetong. Helt annen stil, men veldig kult.
Hemnes fra Ikea er mer klassisk alternativ.

Det som går igjen i bordene vi liker, er den stramme, rene stilen, som vil passe godt til de rene linjene i sofaen vår, men samtidig er jeg redd for å få det for stramt.. Har ennå ikke bestemt meg, men tror nesten vi må prøve oss litt frem. Heller for øyeblikket mot Hemnes fra Ikea, da det er et mer klassisk bord, som vil passe til flere stiler.

1 kommentar:

Hedda B sa...

Enig i at sofabord er vanskelig! Er på leting selv! Per i dag har jeg to stk små, gjennomsiktige bord fra Kartell ved siden av hverandre. Har hatt dem i ca syv år nå, så de er blitt veldig slitt, og siden jeg har kjøpt ny leilighet har jeg lyst til å kjøpe nytt. Kommer til å legge ut det jeg finner påmin leting på bloggen min snart og (houseofbulldogs.blogspot.com).

Lykke til på jakten, si fra hva du går for! :)