mandag 11. mars 2013

Springcleaning

Her gjøres det om, IGJEN! Moro til meg det. :) Nå er det kjøkken/stue/allrom som får gjennomgå. Helt siden vi fikk oss akvarie har vi plagdes med å plassere det. Det har stått på et tilhørende bord, men det har bare sett malplassert ut uansett hvor det har stått. Så en kveld her fikk jeg en ide! Den gamle kommoden i fjøset, den kunne vært fin.. Og det ble den! Hadde den passet med hjul under? I såfall robuste, industrielle hjul, siden kommoden veier et tonn nærmest, solide greier.


Billy-skapene fra Ikea skal få et par strøk hvitmaling, bilde skal få ramme og nytt lys skal opp på veggen. Tror det blir riktig så fint. Det klør i fingrene etter å få det ferdig! (Hehe! Ser noen har lekt med putene i stua, mens mamma er opptatt med å rydde og ta bilder)


Rydde, rydde, rydde.. En vegg på kjøkken/allrom skal rives og vi skal lage kjøkkenøy, mer åpent og mer oppbevaring, bare pluss!! bakdelen er at det flyter litt for øyeblikket, men tror det blir veldig bra tilslutt da.


Mandag etter arbeidshelg, føles som søndag. Jeg og prinsessa har kosedag, rydder, hører musikk og danser litt rundt, før jeg skal på jobb, har tatt en ekstravakt i kveld.

Ha en finfin dag!!

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer: