søndag 24. februar 2013

Helga vår i bilderDenne helga har vi tilbrakt i andre etasje, hele gjengen. Vi har ryddet, flyttet møbler mellom rommene og ordnet opp. Storebrors rom er stortsett ferdig, noe strøm, en kommode og ei ramme mangler fortsatt. Ikea neste! Lillesøsters rom har vi holdt på med på slutten av dagen i dag, fått inn et skap, tatt ut en kommode, ordnet med leker og klær. Noen hyller skal flyttes og et bord til å ha dukkethuset på, mangler. Blir så fint!

Loftgangen har fått sovesofa og bord, hyller til spill og bøker, begynner å ta form. Det vil si, loftgangen trenger et REALT strøk med maling i både tak, gulv og vegger, men nå må vi ferdigstille de prosjektene vi er i gang med først.

Gjesterommet står ennå fullt med verktøy, rot og byggnings-stæsj etter badet, men det er mannens bord. Så skal det legges tapet på en vegg der inne. Jeg derimot har noen timer som venter på meg på kontoret for å få det under kontroll, etter at vi ENDELIG fikk satt opp ett ekstra skap der inne. Kreativt KAOS råder der for øyeblikket, men det skal bli en gleeeede å få ryddet der. Med masse deilig ny oppbevaringsplass. Nytt arbeidsbord er gulroten for å få den jobben gjort!

Ellers har vi tatt oss tid til å hygge oss litt da, med god mat og godt selskap. Lørdagskvelden ble det sen middag, med masse latter rundt middgsbordet. Pappa tippet glasset sitt og alle kastet seg over de edle dråpene med sugerørene sine.. Mamman dokumenterte, som vanlig.

Søndagsmorgen tok vi det rooolig, masse kosetid. Før minsta og jeg tok oss en tur ut. Vi disset oss, så på dyrelivet og gikk laaaang tur, helt til vi så en resturant i det fjerne.. Vi bestemte oss for å ta turen innom og høre om de hadde noe kakao til frossne sjeler. Jammen hadde ikke pappan, eh jeg mener kjøkkensjefen litt på luringa også.

Kosehelg med de aller, aller beste!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer: