fredag 14. januar 2011

Gutterommet

Måtte jo bare skynde meg å lage et innlegg om storebrors rom også, med det samme. Storebrors rom er jo selvsagt litt "tøffere" enn lillesøsters. Favorittfargene er rødt og lyseblått, og rommet får dermed gå i disse fargene.

Storebror er opptatt av kart og liker godt å kikke og peke litt på det stooore verdenskartet han har på veggen. Han tegner også gjerne egne kart og arbeidstegninger, når noe skal gjøres. Fliiink!

 Inne på rommet hans er det en eplegrønn vegg, denne har blitt beholdt etter vi hadde kontor her inne. Men Så kom prinsessa til verden og krevde litt plass, dermed overtok ungene kontoret og barna fikk dele dette store rommet. Det har fungert veldig fint, til nå. Nå har de fått hver sitt, det vil si prinsessa og mamma deler.. :) Kontor på dagtid, prinsesserom på kveldstid (og til duppe-tid).Den rød kofferten er fra Søstrene Greene og den supersøte soldaten er fra Maileg. Ei babyrangle lillesøster fikk av storebror når hun var liten, nå har bror fått den tilbake. Lillesøster vil helst leke med kopper ol nå, eller slenge seg i taklampene. (Hun er litt i tøffeste laget noen ganger!!)

 Ellers på gutterommet er det riddere og dinosaurer som dominerer. På hylla står noen av delene til den digre ridderborgen fra Schleich, sammen med diverse dinosaurer som mamma desverre ikke kan navnet på. Når de leker som verst er storebror ofte "Dinosaurus Rex" , pappa "Seismosaurus" og lillesøster Nora er "Bambiraptor". Hehe! :)


 Under hylla henger et bilde ridderen vår fikk i fødslesgave fra min tante ♥ ,der henger også ei mini-vimpelrekke jeg har lagd til han av stoffrester. Må skjønne, vi måtte jo ha litt pynt til sjørøverskipet hans når lillesøster hadde ettårsdag!!Skrekk og gru...

Da passer det bedre for mamma borte i kosekroken, hvor vi har ei STOOOR, myk seng stående. Denne er det er lov å hoppe (litt) i, eller bare sitte her med lekene, også kan vi lese koselige historier sammen. Kanskje noen kjenner igjen det skrekkelige vesenet som sitter på senga og passer på? Bop N' Beep, en av "bamsene" fra Ugly Dolls, som var veldig populære for noen år tilbake. Ellers kan mammaer og pappaer gjerne slå seg ned på solen ved senga og lese ei av favorittbøkene. Nå i det siste har det vært Albert Åberg som er favoritten.
1 kommentar:

manuela- Mrs Hardy sa...

Så deilige farger!
Rødt og grønt funker bra sammen.
Fargekode?