fredag 10. desember 2010

Hode over vannet, mens vi venter på våren.

Tidligere i år fortalte jeg om en kjole jeg skulle strikke til lilletuppa mi. Jeg var litt bekymmret for hvordan resultatet skulle bli, da jeg aldri har strikket noe før. (Hvis du ser bort fra noen dukkeskjerf og lapper til et lappeteppe, som det aldri ble noe av..) Men selve stikkinga gikk rimelig greit, faktisk. Fikk til og med skryt av min kjære "strikkemaskin-mormor". Var vistnok vanskeligere å strikke bomullsgarn, enn ullgarn og at jeg hadde fått det så jevnt og fint, var en prestasjon i seg selv. Ikke vet jeg.. Men gøy å få skryt! :)
 Superskjønne kjolen jeg ble hodestups forelsket i på S&S. Rytsjekanten nede gjør den helt spessiel.
Uansett. Den har ligget umontert i en kurv siden i sommer, helt til min kjære mamma tilbød seg å ordne den for meg. :) Kjekt! For ei stund tilbake fikk jeg den i posten fra henne. Å så fiiin som den ble!!

 Den sarte mintgrønne fargen kommer ikke helt til sin rett på bildet, desverre.

Jeg strikket str 74, etter ei mønster fra Stoff & Stil, men den ser mer ut som en str 86-92.. Hadde tenkt å bruke den på sensommeren, men så den var ALT for stor til henne da (Derfor den ble liggende såpass lenge umontert.) Ennå er den litt stor til snuppa og fargen passer ikke akkurat årstiden, men vi har i allefall en ekstra grunn til å glede oss til våren. For da blir den lekker!!

1 kommentar:

Mariapia:) sa...

Kjempefin kjole, så flink du er :D