fredag 30. juli 2010

Sommer på kjøkkenet

I dag vil jeg vise litt nye bilder fra kjøkkenet. På bildet over har jeg pyntet med litt sommerlige ting. De store te-kopene å øverste hylle bruker jeg mye til blomster, synes de passer godt til det. Har sett liknende i blomsterbutikker, med teksten "Big cup of flowers" el. Disse koppene er vel ca 10 år gamle nå.. Den lille mugga til høyre for koppene har jeg arvet av min mormor. ♥ Og den store kanna er ei te-kanne jeg støpte på ungdomsskolen. Ganske gøy å ha da.

Skålene på bildet til venstre har jeg kjøpt på salg Kremmerhuset. De har jo en serie med disse skålene med tekst, egentlig har jeg ikke syntes noe om dem. Liker Bruka sine MYE bedre, men denne i offwhite med teksten "Sommer" var det noe med da.. Også passet den så fint sammen med den nye saft-mugga mi fra nettopp Bruka. ♥ Den lille røde mugga ble kjøpt på Kremmerhuset for en liten tid tilbake og koppene har jeg kjøpt på Søstrene Grene til en billig penge.

Norgesglass brukes mye her hjemme. Synes det er noe dekorativt og sjarmerende med disse glassene. Jeg fyller dem med lys, vaskepulver, knapper.. Alt mulig! Her på kjøkkenet har jeg lys og vaskepulver stående. Vaskepulveret bruker jeg når jeg skal koke kopptuer, kjekt å slippe å løpe opp på badet eller ned i vaskekjelleren etter pulver når jeg trenger det. Nå har jeg ei skje i tre, kjøpt på Søstrene Grene, stående til bruk oppi vaskepulveret, men jeg skulle helst hatt ei i sink. Det har jeg vært på utkikk etter en stund nå og nå ser det heldigvis ut til at det ordner seg.

Her er den nye brødkorga vår. Her i selskap med en Stelton brødkurv i beige og offwhite. Egentlig hører den sammen med sinkbrettet/forma som norgesglassene står i og er nok beregnet til hageblomster, men jeg synes det passet bedre slik. :)

1 kommentar:

Kristine sa...

Ååå så masse fint du har på kjøkkenet ditt! Takk for titten og inspirasjonen. God helg.