onsdag 10. februar 2010

Barndåp til helga..

og gjett hvem som har klart å bli sengeliggende? Joda, prinsessa og jeg ligger nede for telling. Tett nese, rennende øyne, irritert hals, kvalme og feber.. :(

Det passer vel i grunn alltid dårlig å bli syk, men spessielt dårlig nå. Har så mye jeg skulle gjort før dåpen. Hadde planen helt klar og var helt etter skjema, så kom dette.. Heldigvis kommer mine foreldre og min søster med barn reisende i morgen, så da blir det hjelp å få med maten i allefall. Men hadde planlagt å rydde og vaske litt før de kommer da, men det er vist litt uaktuelt, da jeg ikke engang greier å stå rett opp og ned for øyeblikket..


Også prinsessa da.. Greit nok å bli syk selv, man blir jo det innimellom, men det er ikke greit når lille-babyen blir syk. Hun er jo så lita og hjelpesløs. Hun skal jo slippe sånn som dette.

Hun er fantastisk da, selv om hun er dårlig er hun blid og hærlig. :) Ble endel gråting i kveld, veldig tett nese = vanskelig å sovne.. Hun lå og småduppet oppå pappan, men våknet til bare noen rørte på seg. Men etter litt pupp var det vist helt i orden å bli lagt i senga si på et litt kjølig rom. Så nå sover snuppa søtt, men vet jo aldri hvor lenge det varer, selv om hun sover hele natta til "vanlig" nå, så gjelder vel ikke de reglene nå som hun er syk. Så jeg får bare ta en dusj og hoppe i seng, så jeg får litt søvn før hun eventuelt våkner igjen..

4 kommentarer:

izi sa...

Uff, ja DET var virkelig dårlig timing, ja! God bedring til dere begge, og så håper jeg at dåpen blir en flott opplevelse likevel:)

Yumi sa...

wow for en blogg. Den er jo bare helt fantastisk. Jeg er spesielt inmponert over hvor mange tilpasninger du har fått gjort. Jeg trodde at en blogspot blogg var ganske så begrenset. De bildene som det er flere i en rute, har du satt bildene sammen i photoshop før du lastet opp bildet? Hvordan får du bildet til å bli så strort. Er gennerelt veldig interesert i alle de spennende tingene du har gjort med bloggen din.

Yumi sa...

Takk for at du stakk innom bloggen min. Jeg var så ivrig da jeg skulle skrive siste innlegg at jeg skrev masse feil, huff :-)

De figurene du lurte på er klistremerker fra American Crafts. Jeg kjøpte de på ebay.

Anonym sa...

veldig interessant, takk