fredag 16. oktober 2009

Gangen vår

Som jeg lovet tidligere, her kommer bilder av gangen vår, med nye hyller ol på plass. Vi er kjempe fornøyde!! Under topp-plata på hyllen under vinduet kommer det ei linfarget lingardin, så snart jeg får sydd den.. Stoff ligger klart, det er bare å måle til, klippe og sy som gjenstår :) Da blir intrykket mye mer "ryddig".

Ellers har vi brukt villmarkspanel som er pusset og malt hvitt som benkeplate under vinduet. Stokken som vi har hengere på over vinduet er en gammel eine-staur, som er flidd og pusset. Den er skikkelig seig i treet, så den tåler litt vekt. Ellers gjenstår det å lage en "boks" til rørene som kommer ned fra taket, disse er ført bak hylla vidre ned, men skal selvfølgelig skjules på toppen også. Sambo er på saken, men det hastet mer å få flytte inn i hyller ol. så det ble satt litt på vent.

Det bilde mot en blå vegg, er den veggen som møter deg i det du kommer inn ytterdøra. Resten av veggene er eggehvite. Til venstre når du kommer inn er hyllene ol og til høyre får man trappa opp til 2. etasje. Det aller meste av sko har vi foresten i vindfanget, Ikea skobokser i hopetall. Super-praktisk og veldig plassbesparende! :)

Ingen kommentarer: