torsdag 1. oktober 2009

♥ 20 dager igjen til Termin ♥

Da er det ikke lenge igjen.. Vi gleder oss sånn, men er vi forberedt? Henrik, på 3 1/2 er det. Vi har konsentrert oss om å forberede han på at han skal bli storebror. Han vet ALT om hva som skal skje. Babyen leter nå etter tunellen som skal føre han ut og ja han vet at babyen kommer ut mammas tiss og synes ikke det er noe rart i det heletatt. Han vet at mamma vil få veldig vondt når babyen skal ut og at mamma og pappa da reiser på sykhuset. Han skal selv til Farmor og Farfar for å ta seg av dem. ;)
Når babyen er kommet ut skal han få komme på besøk, dette gleder han seg VELDIG til. Han har allerede kjøpt en liten pakke til babyen, en liten kosekanin, som han skal ha med på sykhuset. Og han vet det venter noe lego her, som han skal få når han blir storebror. Denne legoen skal bare brukes når det er "guttetid"(et begrep på tiden fra barnetv og frem til leggetid. Da er det nemmelig "voksentid".)For denne legoen kan ikke babyen leke med, den er bare for stor-guttene. Det er veldig stas! :)

Men i allefall, den kommende storebror er forberedt og vet så godt som det er mulig å forberede en 3 åring, hva han går til, men hva med oss foreldre? Vi begynte snakke om dette sambo og jeg. Vi er gravide og det er spennende, babyen sparker og det er kjempe koselig. Vi har kjøpt inn alt vi trenger av utstyr, det meste hadde vi etter storebror, men noe blir det jo uansett.. Så fysisk forberedte er vi egentlig, men psykisk? Vi skal snart få en baby.. EN BABY!! Et bittelite vesen som vi skal ta oss av.. Det føles så lenge siden Henrik var så iten, har han vært sååå liten..?

Men uansett hvor "nytt" og skummelt vi synes det er, så gleder vi oss helt sinnsykt, utrolig mye!! Det er jo kjempe spennende og inni oss en plass ligger vel erfaringene fra forrige gang tilgjengelige. Så når babyen er her, kommer de nok krypende tilbake. Det gikk jo knallbra sist. Det har vi verdens beste bevis på! ♥


Etter alt baby-snakket legger jeg ut en GAMMEL LO, med et bilde av den kommende storebror, når han var bare 1 dag gammel ♥♥

2 kommentarer:

Kristin sa...

Så utrolig koselig skrevet. Kjenner igjen følelsen av at det nærmer seg fødesel. Usikkerheten og gleden, man kan trygt si man grugleder seg. Utrolig spennende tid! Og det kan jo skje når som helst. Lykke til med fødsel og alt som følger med.

Pia sa...

Lykke til med fødsel! Det blir spennende. Når det gjelder å få en liten baby, har dere jo tross alt gjort dette før, og dere kommer nok fort inn i "gamet" igjen.