onsdag 14. oktober 2009

♥ 1 uke til termin ♥

1 uke igjen og så godt som alt er klart for at prinsen/prinsessa vår skal komme ♥Vi har siste uka ordnet opp yttergangen vår, som var særdeles upraktisk. Vi har revet et gammelt skap, som tol opp myyyye plass i gangen, uten å romme noe i det heletatt. Nå har vi bygget hyller ol som rommer MYE og føles veldig praktiske. Skal prøve å få tatt litt bilder, veldig fornøyd!! Grunnen til at vi startet dette arbeidet nå før fødsel, var at vi gjerne ville ha plass til å trille barnevogna rett inn i gangen, uten å måtte slå den sammen. Nå kan vi det og uten å føle at den stenger for noe. ♥

Med noen små endringer fikk vi også plass til et kurvstativ under trappa vår, ved siden av fryseren. Det skal romme babyutstyr, flasker, kopper, smekker, matglass (tomme, som vi skal fylle med hjemmelaget middag etterhvert), brystpumper (manuell og elektrisk), babycaller (3 stk faktisk).. Ja, det er myyye utstyr som tar opp plass :)

Senga er oppredd med roooosa sengetøy, da jordmor på ultralyd i forrige uke var sikker på jente. Hvis det alikevell blir en prins, får pappan og storebroren skifte på senga før vi kommer hjem fra sykehuset ♥

Vugga (fra 1821) i stua er oppredd med et arvet linsengetøy, som ble sydd og brodert på av min oldemor da jeg kom til verden. Til pynt oppå har vi et nydelig hekklet vognteppe som min mormor heklet til jeg kom til. Kjempe koselig med sånne arvede skatter ♥Vogna (Sort Simo bagvogn) er også redd opp, der har jeg lagt på et sengesett som jeg sydde til storebroren ble født for 3 1/2 år siden, stoff fra Høie "fryd" i krem også har jeg brukt et smårutete stoff i krem og offwhite sammen med dette. Til pynt oppå har vi ett vognteppe i ull som vi fikk til Henrik ble født av farmor og farfar.Nå skal jeg i gang med å vaske opp et stort strikket ullteppe som min mormor strikket til meg da jeg ventet Henrik. Det er så utrolig nyyyydelig og ble utrolig mye brukt til Henrik. Så nå skal det vaskes, rulles i håndkle og tørkes.
Skal prøve å få lagt ut bilder i løpet av kvelden :)

2 kommentarer:

Lene Aase sa...

Så spennde da, er kjekt med sånne forberedelser:) Du må ha lykke til, eg har termin på Lørdag, så venter her også:)

Klem fra Lene:)

Kristine sa...

Åååå så koselig med slike forberedelser da! Har selv termin med nr 2 i desember og gleder meg til å fikse og ordne:) Gleder meg til å se bilder!
Lykke til med de siste dagene av sv.skapet.