mandag 28. september 2009

Med ønsker om alt godt for det nye året


Jeg er forelsket ♥
For en stund tilbake besluttet jeg egentlig å kvitte meg med alt av motivstempler, da det aldri blir til at jeg gidder fargelegge dem. Har prøvd både aquarell (blyanter og maling) og Distress refiler, resultatene ble helt greie,men nei.. Det funket ikke helt for meg. så kjøpte jeg inn Promarkers litt på impuls. Har hatt lyst på disse tusjene LEEEEENGE! Siden jeg gikk interiørlinje for 7(?) år siden.. Men har aldri hatt en god unskyldning for å kjøpe dem.. Men unskyldninger hadde jeg massevis av nå ;) Men tusjene ble nå liggende i ei skuff da, helt til en kveld her jeg fikk ånden over meg.

De fleste motivstempler har jeg nå solgt unna, men beholdt noen som jeg bare ikke klarete å kvitte meg med. Bla. dette koselige stempelet fra Magnolia. ♥

Så her ser dere 1. forsøk med Promarkers. Og jeg bare DIGGER tusjene mine! Så lettvindt og greit å få til. Teknikken blir nok bedre med tiden, men er absolutt fornøyd med resultatet, så dette blir jeg å fortsette med! :) Nå må jeg bare få tak i litt nye motivstempler.. Ønsker meg noen koselige baby/barnemotiver.. Tar gjerne i mot tips :)

1 kommentar:

Pia sa...

super nydeligt julekort